tiistai 17. elokuuta 2010

Keittiö

Tervetuloa keittiöön! Punainen muhkea jääkaappi piristää sinistä keittiötä. Keittiöön on myös tulossa myöhemmin punainen puuhella. Keittiöni on melko suuri ja sinne halusin sekä sähköhellan että puuhellan. Puuhella luo mukavan vanhanaikaista tunnelmaa, mutta sähköhella on niitä hetkiä varten, jolloin puuhellaa ei ennätä lämmittää.:) Jääkaappi on tuunattu euromini. Harmaa kissa jääkaapin edustalla on Hannan taitavista käsistä.
Keittiössä nautitaan aamupalaa. Vohvelit, hieman kuorittu appelsiini ja hillopurnukka ovat itsetehtyjä. Kaunis kannu on Mostly Artin. Taustalla näkyy ruoanvalmistussaareke ja ikkunan edustalle tulee tiskipöytä. Lattialla oleva vihanneskori sisältöineen on itsetehty, kuten myös ruokaryhmä, keittiösaareke sekä kattoteline, josta roikkuu työvälineitä ja kuivattuja yrttejä. Valkoisen kaapiston ylähyllyillä on Wooperin herkkiä astioita.
Valkoiseksi maalamani kaappi sisältää leivontatarvikkeita. Keraamiset vuoat ovat Wooperin tekemiä, kaapin keskihyllyllä läpinäkyvässä pakkauksessa olevat pastellinsävyiset paperiset muffinssivuoat ovat Snowferniltä, omenat ja kananmunat olen massaillut itse.Keittiön lattian olen tehnyt öljyllä käsitellyistä spaatteleista. Öljyn kanssa kävi pieni moka, kun lattiaan asti ulottuva tapetti alkoi imeä öljyä lattiasta!! Onneksi huomasin tilanteen melko pian ja lyhensin tapettia hieman lattianrajasta, jotta imeytyminen pysähtyi. Öljyisen kohdan pystyi kaikenlisäksi peittämään kätevästi valkoisella suurella kaapistolla. Huh. Tapetit ovat oikeaa tapettia eräästä saamastani tapettikirjasta. Tapettikirja osoittautui melkoiseksi aarteeksi, sillä melkein jokainen huone nukkekodissani on saanut tapettinsa siitä. Kauniit pastellinsävyiset tapetit ovat omiaan nukekkotiini.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti